• Str Popa Savu, nr 16, et 2, Sector 1, Bucuresti
  • office@softpepper.ro
  • +40372 129 290
  • +40372 871 749
Soft Pepper / proiecte / migrare erp

Migrare ERP

Migrare ERP

ERP-ul reprezinta coloana vertebrala informationala pentru companiile aflate in proces de crestere si poate determina succesul sau esecul unei organizatii. Odata cu modificarile din mediul intern sau extern al companiei, ERP-ul necesita ajustari in configuratie pentru a permite organizatiei sa fructifice oportunitatile ivite si sa anticipeze potentialele pericole. 


In situatiile in care procesele de business au suferit modificari majore sau ERP-ul existent nu mai indeplineste criteriile de performanta urmarite de companie, se impune schimbarea acestuia cu o solutie pregatita sa sustina realizarea noilor obiective strategice.

Acesta a fost si cazul companiei International Leasing ca urmare a restructurarii si reorganizarii proceselor de business. Aceste procese de reorganizare si restructurare au condus catre migrarea ERP-ului Charisma, furnizat de compania TotalSoft, catre un ERP dezvoltat in-house si preluat ulterior de Soft Pepper, in vederea asigurarii dezvoltarii si mentenantei. Decizia de migrare catre ERP-ul dezvoltat in-house a fost bazata pe faptul ca ERP-ul in-house era foarte bine adaptat si customizat pe specificul businessului International Leasing si anume domeniul financiar-bancar si asigurari.

Cu ajutorul unui management de proiect bine realizat, trecerea la noul sistem s-a facut fara perturbarea activitatii companiei. Obiectivele migrarii la noua solutie ERP au fost indeplinite respectand deadline-urile fiecarei etape.

Daca aveti in plan implementarea unui ERP sau migrarea catre o solutie adaptata proceselor dumneavoastra de business, nu ezitati sa ne contactati prin formularul de contact sau la telefon +40 372 129 290

Adresa
Telefon
Fax
Urmareste-ne