• Str Popa Savu, nr 16, et 2, Sector 1, Bucuresti
 • office@softpepper.ro
 • +40372 129 290
 • +40372 871 749

Misiune

Misiune

Misiunea noastra este sa fim un standard de excelenta in ceea ce priveste aplicatiile Software as a Service (cloud apps). In acest sens, am construit si ne angajam sa dezvoltam continuu ecosistemul SaaS Soft Pepper, adaugand noi functionalitati, automatizari de procese, optimizari la nivelul interfetei grafice precum si a experientei utilizatorilor in fiecare moment. De asemenea, ne dorim sa cladim relatii puternice de parteneriat cu clientii, relatii care sa se bazaze pe:

autonomia pe care clientii o vor deprinde prin utilizarea produselor SaaS Soft Pepper

nivelul de performanta pe care clientii il vor atinge prin utilizarea produselor SaaS Soft Pepper

evolutia ce va sta la baza dezvoltarii clientilor prin utilizarea produselor SaaS Soft Pepper

increderea, onestitatea si respectul cu care ne angajam sa furnizam clientilor produsele SaaS Soft Pepper

procesul de comunicare, deschis si transparent pe care ne angajam sa-l sustinem in furnizarea de produse SaaS Soft Pepper

Valori

 • O1

  Autonomie

  Foarte multe solutii software creeaza o relatie de dependenta intre utilizatori si solutiile respective. Noi ne dorim ca utilizatorii sa fie liberi si autonomi, drept urmare ne focusam pe a integra in solutiile noastre un grad maxim de libertate in operare. Prin solutii flexibile, auto-administrabile si configurabile de catre utilizatorii finali reusim sa oferim utilizatorilor autonomie in utilizarea solutiilor software Soft Pepper. In cadrul echipei, autonomia se regaseste in libertatea, independeta si responsabilitatea de care fiecare membru al echipei se bucura si da dovada zi de zi. In acest fel viziunea fiecarui membru al echipei este discutata, analizata si implementata cu multa creativitate si inovatie.

 • O2

  Performanta

  Suntem dependenti de performanta, de sentimentul lucrului al dracului de bine facut, atat in munca pe care o realizam, cat mai ales ca efect al utilizarii solutiilor noastre de catre clienti. Ne dorim ca prin utilizarea solutiilor noastre clientii sa atinga inalte niveluri de performanta operationala. Garantam acest obiectiv prin caracteristicile inglobate in cadrul solutiilor noastre: integrabilitate, stabilitate, scalabilitate, securitate, flexibilitate si customizare.l.

 • O3

  Incredere | Onestitate | Respect | Integritate

  Respectul cu care fiecare se priveste in oglinda in fiecare dimineata se regaseste atat in relatiile dintre membrii echipei cat si in relatiile autentice pe care le dezvoltam cu clientii nostri. Fata de acestia ne asumam 100% toate proiectele si suntem responsabili in tot ceea ce comunicam, livram si prin felul in care ne ingrijim/asiguram de confidentialitatea si securitatea informatiilor lor.

 • O4

  Evolutie

  Pentru noi evolutia este o tendinta naturala care trebuie sa se manifeste pe mai multe planuri:

  • Dorim sa sprijin evolutia si dezvoltarea clientilor nostrii furnizandu-le solutii software moderne, performante si atent customizate pe specificul afacerii acestora. De asemenea, dorim sa fim aproape de clientii nostril ptr. a putea avea o reactie foarte rapida atunci cand este nevoie.

  • uman, intrucat incurajam dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui membru al echipei

  • tehnologic, deoarece  folosim numai tehnologii modern, de ultim moment al caror nivel de securitate este maxim.

  • Dezvoltam, imbunatatim si optimizam continuu solutiile noastre, din toate punctele de vedere (atat tehnic cat si dpdv procese de business)

 • O5

  Comunicare

  Incurajam comunicarea sincera, deschisa si ideea ca toti membrii echipei isi pot aduce aportul si pot face schimbari atat in interiorul companiei, cat si in afara acesteia.  Aceeasi pozitie o adoptam si fata de clientii nostri, a caror parere este foarte importanta pentru noi, influentandu-ne actiunile si solutiile software pe care le furnizam. 

Cine suntem

Chef Laurentiu <br /> Managing Partner
Chef Laurentiu
Managing Partner

Laurentiu este cofondatorul Soft Pepper Solutions si liderul maestrilor bucatari specializati in ...
afla mai mult
Chef Alexandru <br /> Consultant IT
Chef Alexandru
Consultant IT


Chef Alex <br /> Consultant aplicatii software
Chef Alex
Consultant aplicatii software


Chef Andrei <br /> Full Stack Software Developer
Chef Andrei
Full Stack Software Developer


Clientii nostri

          

Adresa
Telefon
Fax
Urmareste-ne